R3 Call Center
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 71 33 22 11
+389 71 38 21 88

Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
infokc@zk.mk
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24/7 Контакт центар за влезни и излезни јавувања

 
Контакт центарот на Р3 Инфомедиа обезбедува постојано висок стандард на услуги за вашите клиенти и помага вашиот бизнис да расте 24/7.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
За да биде конкурентен Вашиот бизнис во современите услови на работење, мора да обезбедите континуиран контакт со Вашите клиенти за да ги задоволите нивните барања.

Нашиот контакт центар нуди можности и алатки кои придонесуваат за раст на Вашиот бизнис.
Тимот на оператори има повеќе годишно искуство во областа на телемаркетинг и нудење услуги за крајните корисници, како и решенија прилагодени на потребите на Вашиот бизнис и клиенти.

Контакт центарот на Р3 Инфомедиа функционира од 2011 год., на две физички одвоени локации, со што се овозможува редудантност и непрекинатост во сервисирањето на услугите.

Сите наши услуги се достапни 24/7 - 365

Нашиот тим располага со повеќе од 20 телефонски оператори со долгогодишно искуство во сервисирање на влезни (inbound) и излезни (outbound) повици.

Користиме специјализиран софтвер за комплетна статистика за сите јавувања, кој што овозможува извештаи на дневно / неделно / месечно ниво.

Капацитетот на влезни повици е повеќе од 800.000 одговорени јавувања на годишно ниво.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Универзален давател на услугата за обезбедување на телефонска служба за информации за претплатниците во Македонија, која се добива на скратениот број 1188, со дефиниран SLA (Service-level agreement) и лиценца доделена од страна на Агенцијата за електронски комуникации
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Партнерство со Македонски Телеком, по принципот на оutsource. Нашиот контакт центар ја сервисира службата 188 - Информации за претплатници на Македонски Телеком, со дефиниран SLA (Service-level agreement)
  • Корисничка поддршка за Македонски Телеком
  • Техничка поддршка за Македонски Телеком
 
 
 
 
 
 
 
 
Видео Дата – Грижа за корисници (Пријава и сервис на бела техника од повеќе брендови)
 
 
 
 
 
 
 

Телемаркетинг и телепродажни услуги за компании во Македонија

 
 
 

Динерс клуб Македонија

 
Телефонска продажба на Динерс клуб кредитни картички и зголемување на продажното портфолио
 
 
 
 

Македонски Телеком

 
Наплата на заостанат долг
 
 
 
 

Хоризонти Микрокредитирање

 
Организирање и закажување на продажни состаноци
 
 
 
 

Winner Vienna Insurance Group

 
Проверка и update на податоци за постоечки и потенцијални клиенти
 
 
 
 
 
 
 

Ние сме професионалци за Контакт центар и Телемаркетинг услуги

 
 
 
 
 

ПОДДРШКА 24/7

 
 
 
 
 
 
 
 

РЕШЕНИЈА ПРИЛАГОДЕНИ ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

 
 
 
 
 
 
 
 

Р3 ИНФОМЕДИА РАСПОЛАГА СО НАЈГОЛЕМАТА ДАТА БАЗА ЗА КОМПАНИИ И ИНСТИТУЦИИ ВО МАКЕДОНИЈА

 
 
 
 
 
 
 
 

ТЕСТ ПЕРИОД – ВО Р3 ИНФОМЕДИА КОНТАКТ ЦЕНТАРОТ ВЕРУВАМЕ ВО КВАЛИТЕТОТ НА НАШИТЕ УСЛУГИ. ЗАТОА ВИ НУДИМЕ ТЕСТ ПЕРИОД ЗА ЗАПОЧНУВАЊЕ СОРАБОТКА.

 
 
 
 

ИСО стандарди и системи:

 
 
 
 
 
 

ИСО 9001 - систем за менаџмент со квалитет

 
 
 
 
 
 
 
 

ИСО 27001 – систем за управување со безбедност на информации